Nyt profilbillede

Mit navn er Charlotte Abildtrup Ivanhoe Bach. 


Jeg er uddannet life-, business- og stresscoach, 5-PATH exam. avanceret master hypnotisør og hypnoterapeut samt 7-PATH selvhypnose instruktør. Jeg har desuden en diplom i organisation og personale. 

Jeg er uddannet yogalærer. Jeg har fokus på yoga mod stress, yoga til kontorkroppe, yin yoga, sanselig yoga samt restorativ. Foruden dette har jeg naturligvis også fokus på meditation og mindfuldness i mine yogaklasser. 

Jeg har i flere år arbejdet med både HR og arbejdsmiljø og har derfor et indgående kendskab til, hvordan trivsel og godt arbejdsmiljø går hånd i hånd og har en enorm betydning for både det enkelte menneske men også en hel organisation.  


Yogaen har givet og fortsat giver mig aller mest. Derfor bruger jeg også mere og mere af min tid på yoga, idet jeg af flere omgange har oplevet, hvordan den kan flytte et menneske både ift. kroppen, tankerne og følelserne. Yogaen kan løsne op for mange af de spændinger og stagnationer, vi har i systemet.


Yoga skal komme indefra dig og ikke udefra. Dette betyder, at du skal lytte og mærke efter. Det handler om dig og din krop. Hvad har du brug for? Hvad er din krop i stand til?

Det handler altså ikke om, hvordan en stilling skal se ud. Men om, hvor du mærker den i kroppen og, hvordan det mærkes.


For mig er yoga ren magi....

Et forløb hos mig vil give dig sammenhængen og  dermed få dig til at føle dig hel som menneske.  Jeg glæder mig til at se dig og guide dig på din videre færd.