Restorativ yoga
Charlotte er en fantastisk guide og lærer i yoga og hun formår i højeste grad at møde mennesker hvor de er... hun er simpelthen stjerne dygtig til at lære fra sig og hun får dig til at føle dig afslappet og tryg... og så kan Charlotte noget som ikke alle evner, hun er ægte omsorgsfuld og det er den røde tråd i alt, som Charlotte beskæftiger sig med.

Restorativ yoga
Jeg har for første gang prøvet restorativ yoga hos Charlotte. Det var en dejlig oplevelser for med Charlottes varme udstråling og rolige stemme, kom jeg helt ned i gear, samtidig med at jeg fik inspiration til øvelser, fx. efter en travl arbejdsdag.
Jeg kan varmt anbefale andre at besøge Charlotte.

Restorativ yoga
Jeg var heldig at være "prøve kanin" 2 gange i forbindelse med Charlottes uddannelse og det kunne jeg godt blive afhængig af. Jeg vil helt klart melde mig, når der kommer workshops eller kurser hvor man kan fordybe sig i yogaen med Charlotte som underviser. Charlotte er en meget behagelig og dygtig underviser og jeg kan kun anbefale hende til alle der kunne ha lyst til at snuse til hendes undervisning og alt foregår på dine præmisser.

Yoga mod stress
Det var en super lækker yoga mod stress session. Det var godt med en tur rundt i hele kroppen, lige fra vejrtrækningsøvelser, til afspænding af skuldre og nakke og en super afslappende afslutning. Kan helt klart anbefales.

Flyskræk
"Jeg kan varmt anbefale Charlotte!
Jeg kom til Charlotte, fordi min mand og jeg skulle på vores livs rejse til USA. En lang rejse, som involverede mellemlandinger og lange flyveture.
Desværre var jeg så bange for at flyve, at jeg i flere måneder før rejsen blev dårligt tilpas og fik kvalme og mavesmerter bare ved tanken om rejsen.
Charlotte hjalp mig gennem 2 hypnose behandlinger til at forstå, hvor min frygt stammer fra, hjalp mig med at tæmme frygten og gav mig værktøjer,
jeg kan bruge ved andre ubehagelige/frygt relaterende hændelser. I dag er jeg ikke bange for at flyve, og frygten styrer ikke længere mit liv og mine drømme,
og det kan jeg takke Charlotte for.
Derudover er hun et fantastisk, behageligt og meget tålmodigt menneske, som man lynhurtigt bliver tryg ved. Jeg kan varmt anbefale alle med flyskræk
eller andre forbier at få hjælp ved Charlotte".

Ornithofobi (fobi for fugle)
"Lige så længe jeg kan huske tilbage har jeg været bange for fugle. Har ikke kunne sætte ord på hvorfor, men bare mærket tydeligt i min krop, hvordan angsten overmandede mig hver gang en fugl bare var i syne og ikke altid tæt på mig. Tanken om at den kom tæt på mig, gjorde ofte at jeg måtte fjerne mig eller helt opgive at gøre dagligdagsting pga. angsten for at en solsort fx havde bygget rede i vores åbne skur.
Jeg har mange gange tænkt, at der da måtte kunne gøres noget, men har ikke været klar til at arbejde med det før nu.
Nu her 4-5 måneder efter mine sessioner med Charlotte er der begyndt at ske noget. Jeg mærker en bevidsthed i mig, og mærker at jeg ubevidst arbejder med det. Det er ret utroligt, og helt sikkert noget Charlottes hypnose og ord har sat i gang hos mig. Det er jeg slet ikke et sekund i tvivl om. Jeg har fodret ænder for første gang i mit liv og været under en meter fra dem i mens. Det er et gennembrud for mig. Jeg går forbi sorte fugle, og mærker ikke samme angst og løber ikke væk eller holder hænderne panisk op foran ansigtet. Og mange flere gode eksempler ved jeg vil komme idet det arbejder i mig. Jeg giver de bedste og varmeste anbefalinger herfra. Og også til den måde Charlotte er på, jeg følte mig tryg og rummet. Hun besidder en enorm ro, hjertevarme og oprigtig lyst til at hjælpe.
Tak".

Sukker-afhængighed
"Som lovet får du lige en lille skriv om hvordan det går.
Jeg er stadig overrasket over virkningen, det går virkelig godt, jeg kan stadig lide søde sager, men kan udmærket undværer. Har tabt ca. 3 kg og det er endda uden det helt store aktivitetsniveau, det er ikke lige vejr til at cykle.
Jeg siger 1000 tak".

Coaching
Jeg er i flere omgange blevet coachet af Charlotte, både arbejdsrelateret og privat. Jeg kan varmt anbefale Charlotte hun er meget behagelig og dygtig til at coaching. Til de der tror, de selv har klaret skærene/tingene (lige som jeg i mange år troede), og som måske overvejer coaching hold jer ikke tilbage, alt foregår på egne præmisser og der er kun guldkorn at hente. 
Jeg ønsker Charlotte alt det bedste fremover.

Coaching-forløb
Jeg kan varmt anbefale Coaching!
Charlotte har hjulpet mig til at kunne overvinde min angst til eksamener/tale ud til mange mennesker på engang! Jeg havde Coaching tre gange på få uger, og det hjalp mig med at overvinde min angst og i dag har jeg ikke problemer med at stå foran mange mennesker og tale.
Charlotte er et fantastisk menneske og meget tålmodigt, som man hurtigt bliver tryg ved.
Jeg kan varmt anbefale alle uanset hvad emnet er.

Coaching
Jeg er blevet Coachet af Charlotte utallige gange, og det har altid været en god og behagelig følelse. Charlotte er nærværende, empatisk, og ikke mindst ufattelig dygtig, og utrolig sød person. Og du kan i den grad føle dig i trygge hænder hos Charlotte. Vi har taget vores life busines og stress Coach uddannelse sammen.
Jeg kan på det varmeste anbefale Charlotte som Coach

Coaching-forløb
Jeg kan på det varmeste give mine bedste anbefalinger til Charlotte, som både er utrolig dygtig og passioneret omkring det hun laver.
Jeg møder altid en følelse af oprigtig interesse, og jeg føler mig forstået og mødt i alt det, jeg bringer med. Her er intet for stort eller småt, og Charlotte forstår at møde mennesker, så der bliver skabt tillid til at være, med alt hvad det måtte indeholde. Her er der tid og rum til at fordybe sig i sig selv, og Charlotte er altid god til at guide mig til en bedre forståelse for mig selv. TAK