Vi hører jævnligt, at vores kroppe ikke er skabt til stillesiddende arbejde men ikke desto mindre, er det sådan mange arbejder i dag. Vi har derfor behov for at få noget bevægelse ind i vores travle dagligdag. Det er naturligvis rigtig godt at dyrke en masse motion, når vi har fri fra arbejde, men det er også vigtigt med en pause i løbet af arbejdsdagen – og netop derfor er yoga til kontorkroppe en rigtig god løsning.


Hvad er yoga til kontorkroppe?

Yoga til kontorkroppe er en tilpasset yogaform, der er skræddersyet til kontorfolket. Det er en blanding af fysioterapi, yoga og ergonomi, som er både forebyggende og symptombehandlende.
Det kræver ikke omklædning eller særligt udstyr og er for ALLE uanset form, alder og køn.


Hvorfor skal vi bruge arbejdstiden på yoga?

Der er rigtig mange fordele forbundet med yoga til kontorkroppe ikke kun for den enkelte medarbejder men i den grad også for arbejdspladsen. Først og fremmest får medarbejderne en fælles oplevelse. De får også redskaber til at vedlige kroppen og sindet gennem styrke, balance, stræk, åndedrætsøvelser, afspænding og mindfulness. Alt dette er med til at forebygge nedslidning og stress.


Arbejdspladsen får medarbejdere med overskud og energi, hvilket vil resultere i en øget effektivitet. Samtidig vil sygefraværet reduceres i og med, at medarbejderne oplever større trivsel og øget jobtilfredshed. Den fysiske nedslidning vil også blive mindsket, idet yogaen er forebyggende og symptombehandlende.

Med friske og raske medarbejdere vil arbejdspladsen opleve større tilfredshed, fleksibilitet og, at medarbejderne holder i mange år.


Yoga til kontorkroppe er win-win for både medarbejdere og arbejdspladsen.


Hvor ofte skal man dyrke kontor-yoga?

Så ofte som I har lyst (og tid) til. 


Tilbud om forløb

Er du interesseret i et forløb eller blot at prøve yoga til kontorkroppe, så kontakt mig for nærmere information.