Du er helt perfekt, som du er!

Er det perfekte altid det foretrukne? Og er det altid det bedste? Hvem definerer egentlig, hvad det perfekte er? 

Når vi taler om det perfekte, dukker der altid et hav af spørgsmål op, i hvert fald hos mig. Det perfekte kan være mange ting og afhænger vel egentlig også af konteksten.

Vigtigst af alt er at kunne være i det, der er og så acceptere det. Det betyder ikke, at vi skal lade være med at forsøge at blive bedre til det vi gør, eller dem vi er. Det betyder, at vi skal tro på, at alt ikke skal være 100 % hver gang for, at det er godt nok eller acceptabelt. 

Du er helt perfekt, som du er lige her og lige nu – har du problemer med at se det, mærke det eller acceptere det, så kontakt Ivanhoe Coaching, Hypnoseterapi & Yoga: https://ivanhoebach.dk/?page_id=1575