Mangler du modet?

Har du modet til at sige fra, når du bliver uretfærdigt behandlet på jobbet, hjemme eller helt andre steder? Eller modet til at stå op for dig selv og give dig selv de bedste betingelser her i livet?

Vores underbevidsthed accepterer alt det, vi vælger at tro på. Det betyder, at det, jeg tror om mig selv og om selve livet, bliver min sandhed. Men det kan også let blive til en forhindring og på den måde, begrænser du dig selv og dine muligheder.

Vælger du at tænke gode og positive tanker om dig selv, dit liv og dine muligheder, så er det din virkelighed, og også sådan andre vil se dig på. Men det kan være lettere sagt end gjort, når man møder modstand og bump på vejen, for så er det meget let at miste modet og helt give op.

Få hjælp til at skabe den virkelighed og det mod, du ønsker hos Ivanhoe, Coaching, Hypnoseterapi & Yoga her: https://ivanhoebach.dk/?page_id=1575